Da Souza se suma al Festigàbal

El quartet, juntament amb Los Mambo Jambo, tanca el cartell

| 27/07/2016 a les 06:59h

La sala Heliogàbal no obrirà fins a la tardor, però això no vol dir que s'apagui la música. Per segon any consecutiu, programaran el seu festival en el marc de les Festes de Gràcia al Centre Cívic La Sedeta els dies 18 i 19 d'agost, en un cartell per a tots els gustos on s'incorporen els rock'n'rollers Los Mambo Jambo i els irreverents Da Souza.

Da Souza. Foto: Joan Garolera

El Festigàbal ja és gat vell a les Festes de Gràcia, i és que enguany celebrarà l'onzena edició. La nova localització a la frontera del barri, al pati del CC La Sedeta, va ser un gran encert l'any passat i serà de nou l'emplaçament dels concerts. 

Les actuacions començaran a les 9 del vespre i la primera nit hi desfilaran Los Ganglios, Les Sueques i Bigott. La vetllada del 19 d'agost ja portava Futuro Terror, i s'hi afegiran dues bandes que presentaran noves cançons: els mallorquins i barcelonins Da Souza amb Gran salt endavant (Famèlic, 2016) i Los Mambo Jambo i el darrer Jambology (Buenritmo Records, 2016).

El cartell del Festigàbal ja està complet. Amb aquestes dues actuacions, l'Heliogàbal trenca el silenci imposat per les multes relacionades amb el soroll al bar i el límit d'aforament. Tot i els impediments econòmics, l'associació seguirà viva als carrers. 


Arxivat a: Enderrock, los mambo jambo, heliogàbal, festigàbal, festa major, gràcia, la sedeta, futuro terror, les suques, barcelona, los ganglios, bigott, da souza