Bob & El Lladre se'n van de gira als EUA

Del 6 al 26 d'agost els manresans realitzaran 9 concerts per ciutats nord-americanes

| 28/07/2016 a les 15:00h

D'est a oest, aquest estiu Bob & El Lladre recorreran els Estats Units en una gira de nou concerts. El grup portarà el seu pop-folk a l'altra banda de l'oceà, amb versions anglosaxones i a la catalana. Viatjaran amb cotxe i compraran els instruments allà.

Bob & El Lladre. Foto: Arxiu del grup


El quartet manresà estarà pràcticament un mes als Estats Units, on realitzarà nou concerts a diferents capitals americanes. En cotxe, Bob & El Lladre travessaran el continent de costa a costa. A més, han decidit que compraran els instruments allà i un cop s'acabi la gira, els vendran.

Tot va sorgir d'una innocent proposta de fer un concert als Estats Units, i la banda va decidir aprofitar l'ocasió per quedar-s'hi una mica més i fer una gira. Al final, han aconseguit programar nou concerts al llarg d'un mes a les ciutats següents: Nova York (6 d'agost), Nashville (10 d'agost), Murfreesboro (11 d'agost), Baton Rouge (14 d'agost), Austin (16, 17 i 18 d'agost), Napa (25 d'agost) i Berkeley (26 d'agost).

Xevi Collado (veu, guitarra i baix), Carles Ladron de Guevara (veu i guitarra), Pau Lafoz (bateria) i Pere Tió (piano) s'han endinsat en el món de les versions però en directe també incorporen temes propis. 

 
Arxivat a: Enderrock, gira, bob & el lladre