Rock, rumba i folk a Torroella de Montgrí

Germà Negre, Lax'n'Busto i LGP actuaran a la Festa Major del municipi del 24 al 28 d'agost

| 05/08/2016 a les 15:00h

Torroella de Montgrí acollirà les barraques de la Festa Major del 24 al 28 d'agost. El mític pop-rock de Lax'n'Busto, la contundència de Los Guardians del Pont i la tradició festiva de Germà Negre són alguns dels protagonistes.

Germà Negre. Foto: Haldor Avellan

Coincidint amb la festivitat de Sant Genís, Torroella de Montgrí celebrarà la Festa Major del 20 al 28 d'agost. La música començarà a partir del 24 a les barraques organitzades per l'Ajuntament, on s'hi podrà escoltar música per a tots els gustos: rock, rumba i folk.

El dimecres 24 comença la farra nocturna amb El Tingladu. Tot seguit, Germà Negre oferirà la seva música tradicional folk dels Països Catalans. L'endemà actuaran els targarins La Terrasseta de Preixens, que aposten per la rumba, el punk i el rocksteady, i després els rockers Homeless Hardcoders, que versionen cançons de rock de grups catalans, com Sau, i també d'internacionals. 

El divendres 25 d'agost els sons més durs aniran a càrrec de Los Guardians del Pont (LGP). Els de La Jonquera compartiran escenari amb Korxera, guanyadors del concurs Intro de Girona de l'edició del 2015. 

El dissabte 27 d'agost hi haurà un esdeveniment especial a la tarda, un concert familiar de la mà de Lax'n'xics, un espectacle conjunt amb una coral infantil que recrearà les mítiques cançons del grup vendrellenc. A la nit tocarà Lax'n'Busto amb el format habitual, i després els rockers locals ParraK. L'últim dia de barraques actuarà Bananna Beach, un grup que barreja funk, rumba i reggae. 

Al web de l'Ajuntament de Torroella trobareu més informació sobre la festivitat de Sant Genís.
Arxivat a: Enderrock, torroella de montgrí, barraques, rock