Ska i rumba a la Festa Major de Sants

Atzembla, El Veïnat, VadeBo i Pirat's Sound Sistema no fallaran a la cita d'enguany

| 24/08/2016 a les 07:00h

Del 20 al 28 d'agost Sants agafa el relleu de les Festes de Gràcia i vesteix els seus carrers de guarniments i escenaris plens de música. En els propers dies hi actuaran La Màlaga, Miquel del Roig, Strombers i Atzembla, entre d'altres.

El Veïnat. Foto: Arxiu RGB Suports

Enguany la rumba i el mestissatge seran els gèneres predominants dels escenaris santencs. Hi actuaran grups com Strombers (dijous 25, al carrer de Viriat), La Màlaga (divendres 26, al carrer Canalejas), Terratombats i Hora del Joglar (divendres 26, al carrer de Viriat), Micu (divendres 26, al carrer Sagunt) i els locals La Banda del Panda (dissabte 27, al carrer Galileu). 

Des del País Valencià vindran fins al barri barceloní Atzembla (divendres 26, al Parc de l'Espanya Industrial dins la festa major alternativa) i VaDeBo (dissabte 27, al carrer de Viriat). 

Entre altres grups, també hi actuaran el cantautor popular Miquel del Roig (dimecres 24, al carrer de Viriat), els reggae dels figuerencs Vianda (dijous 25, al carrer Alcolea de Dalt), els santencs Pirat's Sound Sistema (dissabte 26, al carrer de Viriat), els maresmencs El Veïnat (dijous 25, al carrer de Viriat) o els rockers Los Tiki Phantoms (dissabte 27, al carrer Rossend Arús) que compartiran nit amb Juli Bustamante



La música balcànica de mica en mica també s'obre espai entre la música festiva actual. Els barcelonins Freak Fandango Orquestra actuaran dissabte al carrer Sagunt, mentre que Fanfarrai tocarà el dia abans al carrer Papín. 

En les primeres jornades han passat artistes com Roba Estesa, Doctor Prats, Brams, Ojo de Buen CuberoLes Absentes i Espectres, entre altres. 

Al següent enllaç trobareu tots els esdeveniments programats. 

Arxivat a: Enderrock, sants, festa major, barcelona