Joana Serrat a l'Enderrock Sona

Demana la teva invitació per al showcase del 5 de setembre

| 25/08/2016 a les 07:00h

Joana Serrat serà la protagonista de la portada d'Enderrock, i per tant els lectors de la revista la podran escoltar en exclusiva al cicle Enderrock Sona del dilluns 5 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. També hi actuarà el grup de pop PinkPoni, i a partir d'avui ja en podeu demanar invitacions!

Joana Serrat. Foto: Alba Fernández


L'osonenca Joana Serrat serà portada de l'Enderrock de setembre. La revista arribarà al quiosc acompanyada d'un treball exclusiu que la cantautora indie-folk presentarà al festival Acústica (2 de setembre), a la Setmana del Llibre en Català (10 de setembre) i al Mercat de Música Viva de Vic (dijous 15 de setembre). 

Per als lectors de la revista, la vigatana protagonitzarà la primera cita del cicle Enderrock Sona, el dilluns 5 de setembre a les 20 h. La vetllada l'obriran els barcelonins PinkPoni, una banda de pop que recentment ha publicat el seu debut discogràfic, Diumenges (Satélite K).

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock, indie-folk, antiga fàbrica estrella damm, joana serrat, enderrock sona, cicle, pinkponi, revista