Arrels que sonen i que es ballen

El VIII Berguedà Folk, del 16 al 18 de setembre a Cal Pons de Puig-reig

| 27/08/2016 a les 07:00h

El festival Berguedà Folk, dedicat a la dansa i la música d'arrel tradicional en un indret d'encant particular, ha tingut un creixemen sostingut des que va néixer fa cinc anys. La VIII edició, del 16 al 18 de setembre, inclourà nombrosos tallers, balls i concerts.
Els italians Andrea Capezzuoli e Compagnia seran un dels participants al Berguedà Folk 2016

Els objectius d'aquest festival organitzat per l'Ajuntament de Puig-reig i l'associació cultural Rubricatus a Cal Pons de Puig-reig són promoure la dansa tradicional i popular catalana i d'arreu integrant un públic divers al voltant de la música, amb activitats lúdiques i formatives.

Enguany, les activitats arrencaran amb un triple ball a la carpa, la nit del 16 de setembre, a càrrec de Farigola Trad, Naragonia i el Duo Thebaut. L'endemà, dissabte 17, hi haurà tallers de 'folkontact', ball de bot, danses quebequeses, anglosaxones, del nord d'Itàlia, de castanyoles, de ball folk... i també ball, amb el grup mallorquí Al-Mayurqa, Hartwin Dhoore, Andrea Capezzuoli e Compagnia, Trio Dhoore i Ballsy Swing.

El cap de setmana es tancarà el diumenge 18 amb més tallers de ball folk, de bolero valencià, de construcció d'instruments... i ball amb Les Bottines Artistiques, amb El Pony Pisador i amb Delorgan. I també amb una bona paella, perquè no només de balls i de folk viu l'home.

Trobareu més informació, inscripcions i horaris al web del festival.
Arxivat a: Enderrock, Berguedà Folk, Puig-reig