Comença el festival Alcúdiajazz

Enric Pastor, Myles Sanko i Miguel Lamas formen el cartell d'enguany

| 26/08/2016 a les 14:59h

Aquest divendres 26 d'agost la població mallorquina d'Alcúdia inaugura la 16a edició del festival de jazz de la mà d'Enric Pastor & Co. El festival ofereix concerts cada setmana fins al 23 de setembre a diversos escenaris, i alguns són gratuïts!

Myles Sanko. Foto: Huw Garratt

Comença el festival AlcúdiaJazz aquest divendres 26 d'agost amb la formació del violinista Enrique Pastor, que oferirà l'anomenat Nu Jazz, influenciat per la música clàssica i altres gèneres tradicionals. El dissabte 3 de setembre Domísol Sisters viatjarà a la música moderna dels anys 20, 30 i 40, mentre que el guitarrista francès Sebastien Giniaux reinventarà la sonoritat gipsy jazz el dissabte 10 de setembre amb el projecte anomenat Django 53 Quartet, inspirat en el darrer àlbum del guitarrista de jazz Django Reinhardt

El 17 de setembre actuarà un dels artistes més esperats del festival, el cantant Myles Sanko, que arribarà amb un nou disc sota el braç. Una setmana després, concretament el 23 de setembre, el bateria gallec Miguel Lamas tancarà el cartell de la 16a edició amb un repertori ple d'improvisacions basades en la psicodèlia del jazz dels 70. 

A més de la música, a partir del 10 de setembre hi haurà una exposició del fotògraf Dani Álvarez, que captura els músics de jazz durant els concerts de l'Alcúdiajazz.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, música moderna, jazz, alcudiajazz, mallorca