Els 9 del Sona9

Ja tenim els semifinalistes del 2016

| 28/08/2016 a les 20:00h

Miaú, Iuh, Rúpits i Paper de Plàstic, els grups escollits per votació popular, juntament amb El Fugitiu, Lakaste, Geografies, Retirada! i Chet, seleccionats pel jurat, són els nou grups classificats per a les semifinals de la 16è edició del Sona9.


Aquests nou grups actuaran a les semifinals en directe que se  celebraran durant el mes de setembre al Festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i les Festes de la Mercè de Barcelona.

L’Acústica de Figueres, el dissabte 3 de setembre, llançarà el tret de sortida dels concerts semifinals amb les actuacions de Miaú, Lakaste i El Fugitiu. El Mercat de Música Viva de Vic acollirà dissabte 17 els grups Iuh, Geografies i Rúpits, i el divendres 23 de setembre en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona, es podrà veure en acció Paper de Plàstic, Chet i Retirada!

Tots aquests artistes han de presentar en directe, a part del seu repertori, les dues proves encarregades pel Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista, i musicar un poema. De les tres semifinals en directe en sortiran els cinc grups que passaran a la fase final del concurs, darrera cita prèvia a la gran final del Sona9.

CONCERTS SEMIFINALS SONA9 2016

Acústica de Figueres
Dissabte 3 de setembre – Plaça de Catalunya
18.00 h > Miaú (Rumba-reggae, Vilafranca del Penedès)
18.45 h > Lakaste (Pop-folk, Figueres)
19.30 h > El Fugitiu (Rumba-reggae, Manresa) 

Mercat de Música Viva de Vic
Dissabte 17 de setembre – Plaça dels Màrtirs
20.30 h > Iuh (Folk-rock, Barcelona)
21.15 h > Rúpits (Soft-rock, Gironella)
22.00 h > Geografies (Rock, València)

Festes de la Mercè
Divendres 23 de setembre – Plaça de Joan Coromines
18.00 h > Retirada! (post-rock, Barcelona)
18.45 h > Chet (pop-folk, Barcelona)
19.30 h > Paper de Plàstic (pop, Barcelona)
Arxivat a: Enderrock