La guitarra de "Jenifer" serà al Hard Rock

Els Catarres entreguen la guitarra de la cançó

| 11/09/2016 a les 12:00h

La guitarra passarà a formar part del catàleg de més de 70.000 peces certificades del Hard Rock Cafe de Barcelona.


El proper dimecres Els Catarres entregaran al Hard Rock Cafe de Barcelona la guitarra que van utilitzar per compondre la cançó "Jenifer", un tema que va marcar un abans i un després en la trajectòria del grup. La peça serà un dels objectes de 'memorabilia' presents al local de Barcelona d'aquesta famosa cadena internacional. 

A l'acte d'entrega, el grup interpretarà per última vegada la cançó utilitzant la guitarra original. Posteriorment, l'instrument viatjarà fins a Orlando, on passarà les proves de certificació de Hard Rock per tal de sumar-se al catàleg de més de 70.000 peces de memorabilia que tenen procendents de grans estrelles de la història de la música, com Bruce Springsteen, Queen, Michael Jackson, Madonna, David Bowie o Prince, entre d'altres. Un cop superat el procés, la peça tornarà a Barcelona per ser exposada permanentment. 

D'altra banda, Hard Rock Barcelona també ha creat una hamburguesa inspirada en Els Catarres per celebrar les Festes de la Mercè. Aquest producte estarà disponible del 19 al 25 de setembre. 
Arxivat a: Enderrock, hard rock, els catarres, jenifer