Tot a punt per al Festival Internacional de Jazz de Barcelona

La 48a edició del Voll-Damm programa 136 concerts i activitats

| 29/09/2016 a les 15:00h

L'1 d'octubre s'inaugura l'edició número 48 del Festival de Jazz barceloní amb més projecció internacional: tres mesos de música i activitats jazzístiques a la ciutat.
Foto: Xavier Mercadé

El Voll-Damm Festival Internacional de Jazz Barcelona està a punt d'engegar una edició que omplirà la ciutat de swing durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, i que arribarà a espais tan diversos com la sala Barts, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Conservatori del Liceu o la sala Luz de Gas. En total seran 18 escenaris on destaquen les actuacions de Chucho Valdés & Joe Lovano Quintet, Ravi Coltrane i Matthew Garrison, James Vincent McMorrow o el pianista James Rhodes.

A més del gruix de la programació tindran lloc diverses activitats paral·leles, encapçalades per 16 classes magistrals al Conservatori del Liceu, la proposta de la Barbara Hendricks Monvínic Experience i la inclusió de nous espais dins el festival, com el Wittmore Club i la Casa Bonay, que presentaran exclusives propostes enogastronòmiques al voltant de cadascun dels músics que hi actuaran.

La jornada inaugural serà l'1 d’octubre al Parc del Centre del Poblenou, on tindrà lloc la segona edició de Jazz&Food, una festa ciutadana d’accés gratuït amb 12 hores de música i una oferta gastronòmica espectacular que a la seva primera edició va convocar 24.000 persones. Per a les activitats de pagament, el festival ha posat gairebé 50.000 localitats a la venda amb un preu mitjà de 28 euros, amb una àmplia política de descomptes i abonaments.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz