Sortegem cinc entrades a 2x1 per al concert d'Ivette Nadal

El 8 octubre actua amb banda a Granollers

| 29/09/2016 a les 12:00h

Ivette Nadal torna a mare, torna a casa i torna amb amics. L'artista oferirà un concert amb banda a la sala Naub1 de Granollers el 8 d'octubre, en una de les últimes oportunitats de veure la música presentar les cançons del seu darrer àlbum en aquest format. A Enderrock.cat sortegem cinc entrades a 2x1 per al concert!
Ivette Nadal Foto: Kirsten Gómez

Ivette Nadal oferirà el 8 d'octubre un concert a casa seva, Granollers, en format amplificat i de caràcter especial. A dia d'avui és l'última cita amb banda de Tornar a mare (Right Here Right Now, 2016) que l'artista té programada. Serà doncs una de les darreres oportunitats de veure Nadal acomiadar-se d'un disc on tracta el dolor amb poesia i ironia, i on s'ha mostrat rockera i més enèrgica que mai.

La música s'acompanya d'un bon grapat de músics de confiança, com Roger Pistola (guitarra acústica i elèctrica), Lluís Riera (baix i contrabaix), Santi Carcasona (bateria) i Roger Santaeugènia (piano), per oferir un concert que en aquest format ha estat premiat pel Festival de Cançó BarnaSants com a millor presentació en directe. Per entrar en el sorteig de les cinc entrades a 2x1 que fem des d'Enderrock.cat, cal que omplis el següent formulari. Sort!

Arxivat a: Enderrock