Clams i Painomi a Enderrock TV

També es podrà veure Stereolegs, Pere Vilanova i Terratombats

| 19/09/2016 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat musical dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà del programa Enderrock TV. Els grups protagonistes de la setmana són cinc, i es podran veure del 19 al 23 de setembre, a raó d'un artista per dia. Els convidats de l'aquesta setmana són Clams, Stereolegs, Painomi, Pere Vilanova i Terratombats.
Painomi. Foto: Paul Carr

Dilluns coral. Clams és una banda musical formada per una dotzena d’alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó barceloní, i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (com Pool o Maika Makovski, entre altres). Del seu segon disc, Aigua i pedra (DiscMedi / La Produktiva Records, 2016), ens cantaran "Riu-te'n".

Dimarts d'espurnes. La banda barcelonina de pop-rock Stereolegs presenta el seu primer treball, Punt d’ignició (Quimera Records, 2016). El disc inclou 10 cançons dinàmiques i compactes, amb melodies contagioses i tornades enganxoses. Trepidants i intensos, en directe faran sonar "Somiarem".

Dimecres de postres japonesos. Sota el nom d'una delícia nipona s'amaga el quartet femení Painomi, que dimecres 21 de setembre ens portarà una proposta pop-folk acompanyada de sons clàssics combinats amb ritmes de percussions, guitarres i efectes electrònics. Del seu recull Podria ser pitjor, podria ploure (RGB Suports, 2015) –10 temes propis en català que intenten ser un mirall d'experiències quotidinaes, totes d'un caire desafortunat– ens tocaran "Els vençuts".

Dijous de poesia. El poeta i cantautor Pere Vilanova vindrà dijous per portar-nos focs artificials. Vilanova canta en català, anglès i francès i les seves cançons sempre busquen la vida interior de les coses. L'artista acaba de publicar Directe a la memòria (autoeditat, 2016), disc que conté "Fireworks Will Breath (煙花會綻放)", la cançó que tocarà en directe.

Divendres festius. Terratombats proposa un missatge de proximitat arrelat a la terra a través de ritmes tombats, frescos i engrescadors amb una clara influència d’un estil tan nostrat com és la rumba catalana. Els anoiencs presenten el seu nou EP, Bestial (autoeditat, 2016), i es presentaran al plató com uns "Hereus de mala vida".
Arxivat a: Enderrock