Boreals i Mazoni, els artistes catalans en ruta

Engega un nou trimestre del cicle de l'AIE

| 28/09/2016 a les 07:00h

A partir de l'1 d'octubre Catalunya acull un bon grapat d'artistes d'arreu de l'Estat espanyol, durant el darrer trimestre d'aquest 2016. Per la seva banda, Mazoni i Boreals són els músics catalans que participaran al cicle Artistas en Ruta organitzat per l'AIE.
Boreals. Foto: Arxiu Electrovinyes

AIEnRUTa-Artistas és un programa organitzat per AIE per potenciar la música en directe i apropar els nous talents al públic a través d'un circuit d'actuacions a locals de música en directe de tot l'Estat espanyol. El dia 1 d'octubre engeguen els concerts a Catalunya, amb una sèrie d'artistes convidats d'altres comunitats autònomes. Els concerts seran en quatre locals del país: el Centre Artesà Tradicionàrius (Uxía & Narf, 1 d'octubre; Juan Mari Beltrán, 24 de novembre i Anthony Ocaña, 26 de novembre), el Continental Bar Musical (Nunatak, 11 de novembre i Agoraphobia, 19 de novembre), la sala Sidecar (Soledad Vélez, 8 de novembre i Los Vinagres, 19 de novembre) i el Cafè del Teatre de Lleida (Uxía & Narf, 2 d'octubre i Manuel Manou, 28 d'octubre).

D'altra banda, els artistes catalans escollits per participar al cicle són els barcelonins Boreals i l'artista indie-rock Mazoni, que durant aquest trimestre viatjaran portant la seva música per diversos indrets de l'Estat.

Arxivat a: Enderrock