El Club Tenco premia Claudia Crabuzza

El disc Com un soldat, millor disc ‘en dialecte’ d’Itàlia

| 24/09/2016 a les 13:00h

El Club Tenco ha donat a conèixer els premis que distingeixen els millors discos italians. En l’apartat dedicat al millor disc ‘en dialecte’, el jurat, format per 230 periodistes musicals, ha distingit ex aequo Com un soldat (Miscroscopi, 2016) de Claudia Crabuzza (que el jurat especifica que és en català) i O sanghe (River Nile Records), de James Senese & Napoli Centrale, en napolità. 
 

El Club Tenco organitza anualment la Rassegna de la Canzone d’Autore, una de les cites més importants del món en l’àmbit de la cançó d’autor. Durant tres dies, el teatre Ariston de Sanremo es converteix en l’epicentre mundial de la cançó d’autor. En aquest context es lliuren diversos guardons molt prestigiosos. Han rebut premis Tenco a la trajectòria artistes com Georges Brassens, Jacques BrelLeonard CohenLluís LlachSilvio RodríguezJoan Manuel Serrat, Tom Waits Luis Eduardo Aute o Nick Cave
La Targa Tenco per a Claudia Crabuzzi es lliurarà en el transcurs de la Rassegna de la Canzone d’Autore que tindrà lloc entre el 20 i el 22 d’octubre a Sanremo. 
El disc Com un soldat va ser enregistrat a la Casa Murada amb cançons fetes a partir de les lletres de Crabuzza musicades pel seu marit, Fabio Sanna. Els arranjaments són de Julian Saldiarraga i Dani Ferrer, de Love of Lesbian.

Arxivat a: Enderrock, tenco, premi, claudia, crabuzza