Sortegem dues entrades dobles per al concert '25 anys de Rock Català'

El 6 d'octubre a l'Auditori

| 28/09/2016 a les 12:00h

El cicle Amplificats de l'Auditori de Barcelona presentarà el proper 6 d'octubre el concert únic i irrepetible '25 anys de Rock Català', un homenatge a les grans cançons de la dècada dels noranta interpretades per una quinzena d'artistes actuals. A Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per al concert. 
Sopa de Cabra. Foto: Arxiu Ressons

L’Auditori i la revista Enderrock organitzen aquest concert homentage al 25è aniversari del concert al Palau Sant Jordi de Barcelona del 14 de juny de 1991 amb Sau, Els Pets, Sopa de Cabra i Sangtraït, que va significar el moment culminant de l'escena i un rècord europeu d'assistència en un recinte tancat amb més de 22.000 espectadors.

Dels bandautors Roger Mas i Joan Colomo a la banda sonora de Joan Dausà, el pop de Mazoni, Sanjosex i La iaia a la fusió mestissa d'Adrià Salas (La Pegatina) i Josep Montero (Oques Grasses), de la cançó de Núria Graham i Joana Serrat al rock de Teràpia de Shock i Obeses, del folk de Copa Lotus a la psicodèlia de Trau... Tots els artistes que participaran en aquest espectacle exclusiu per celebrar els 25 anys del concert al Palau Sant Jordi guarden un record pesonal del fenomen del Rock Català, que va marcar tota una generació i que ha servit com a referent per a l'actual escena musical. Les cançons que s'interpretaran seran peces emblemàtiques del Rock Català com "L'Empordà", "El vol de l'home ocell", "Boig per tu" o "Bon dia" i clàssics de grups com Lax'n'Busto, Gossos, Umpah-Pah, Ja T'Ho Diré o Duble Buble, entre d'altres. Els membres d’aquests grups referencials també han estat convidats a pujar a l'escenari de l'Auditori per a sumar-se a l'espectacle.

Si vols guanyar les invitacions només cal que provis sort omplint aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock