50 anys de pop-rock amb Els Dracs

Dilluns 26 de setembre el grup inaugura una exposició

| 26/09/2016 a les 13:22h

El grup Els Dracs celebra enguany els 50 anys de la seva aparició. L'efemèride serà el fil conductor de la Festa Major de Molins de Rei, la seva localitat de procedència, on tindran una exposició i un concert dedicat i seran els encarregats de fer el pregó.
Els Dracs. Foto: Arxiu

Per commemorar els 50 anys de l'aparició d'Els Dracs es faran diverses activitats. Avuil dilluns 26 de setembre a les 19 h a la capella del Palau de Requesens de Molins de Rei s’inaugura l'exposició titulada Els Dracs, una història de pop-rock. La mostra girarà al voltant d'aquesta banda considerada fonamental en la història de la música en català, i aplegarà discos, cartells, revistes, diaris, fullets, cròniques, fotografies, instruments, roba...

El dimecres 28 de setembre a les 20.30 h Els Dracs seran els encarregats de fer el pregó de la Festa Major de Molins de Rei. A més, el dissabte 1 d'octubre a les 23.30 h hi haurà un concert homenatge (amb la participació de diversos grups de rellevància en la història de la música del país com Els Pets, Sopa de Cabra o la Companyia Elèctrica Dharma), i a partir del divendres 7 es faran quatre xerrades sobre la importància del grup en la història del país. Una setmana per recordar Els Dracs.
Arxivat a: Enderrock