Enderrock Sona amb Gossos i La Folie

Demana la teva invitació per al concert entrevista del 5 d'octubre

| 27/09/2016 a les 17:00h

Gossos seran els protagonistes de la portada d'Enderrock, i per tant els lectors de la revista els podran escoltar en exclusiva al cicle Enderrock Sona del dimecres 5 d'octubre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. També hi actuarà el grup de pop La Folie, i a partir d'avui ja en podeu demanar invitacions
Gossos. Foto: Eva Bozzo

El zenit és el punt culminant d’alguna cosa, i així és com se senten als seus quaranta Gossos, que tot just acaben de publicar Zenit (Música Global, 2016). La banda de Manresa serà portada de l'Enderrock de l'octubre, i per als lectors de la revista protagonitzaran la primera cita de tardor del cicle Enderrock Sona el dimecres 5 d'octubre a les 20 h, amb una entrevista amb el periodista Gerard de Josep seguida d'un showcase en acústic.

La vetllada l'obrirà La Folie i la seva amalgama d’estils musicals en què es barregen soul, funk, pop i reggae units pel fil de la paraula. La banda ha publicat recentment el seu debut discogràfic, Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016).

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock