Séptimo A i Coet a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Antonio Navarro, Moya Kalongo i Raül Benéitez

| 03/10/2016 a les 15:00h

Comença la primera setmana d'octubre a Enderrock TV amb el mestissatge festiu de Séptimo A, seguit de l'afrofunk de Moya Kalongo i el cantant Antonio Navarro. Per tancar la setmana, el rock-folk de Coet i la cançó d'autor de Raül Benéitez desfilaran pel programa musical.

Coet. Foto: Juan Miguel Morales
 

Dilluns festiu. S'ha acabat l'estiu, però Séptimo A encara no baixa dels escenaris. Les cançons del seu primer disc, Mundo normal (autoeditat), els han dut per carrers i places d'arreu del territori, i aquesta setmana arribaran al programa musical amb "La font", la cançó escollida per cantar en directe.

Dimarts d'afrofunk. Els barcelonins Moya Kalongo actuaran aquest cap de setmana al festival Esperanzah! del Prat de Llobregat. Abans, però, passaran per Enderrock TV per presentar el seu darrer disc, People (Slow Walk Music), en format acústic. La cançó que interpretaran és "Un segon".

Dimecres d'experimentació. El cantant i pianista canari Antonio Navarro juga amb la música popular de les seves illes i els sons jazzístics en un recital que es podrà escoltar al Born de Cançons el 8 d'octubre. A Enderrock TV en dóna més detalls, i en presentarà un tast: "Nana de Lanzarote". 

Dijous d'enlairament. Els santboians Coet tornen a Enderrock TV amb nou disc sota el braç, Passi-ho bé (autoeditat), després d'haver-se proclamat guanyadors del Premi Èxit 2015 del Sona9. 

Divendres d'estrena. El cantautor Raül Benéitez presentarà a Enderrock TV una nova cançó a veu i piano, "Llosa i tap". És un punt i a part després del segon disc, 4 llunes i una arcada (Casafont Records, 2016).

On es pot veure? 
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock