'Malalts del cel', nou disc de Sisa

El 14 d'octubre sortirà a la venda, i ja se'n pot veure el videoclip del senzill "Hipopotàmia"

| 30/09/2016 a les 11:00h

Malalts del cel (Satélite K, 2016) serà el títol del nou disc de Sisa. L'àlbum sortirà a la venda d'aquí a quinze dies, i aquesta matinada n'ha revelat la portada, els col·laboradors i el primer videoclip.
Sisa. Foto: Arxiu Satélite K

Qui són els malalts del cel? Sisa els descriu així: "Són totes aquelles persones que tenen la malaltia incurable de la melangia i l'elevació espiritual, que somien quelcom impossible o molt difícil d'assolir, utopies i somnis de l'inconscient. Tenen dins seu una espècie de forat negre que no saben cap on els pot conduir i que, en qualsevol cas, no poden defugir. Es veuen arrossegats a haver de reflexionar i transmetre aquesta misteriosa part de l'ésser humà".

Sisa es defineix com un malalt del cel, i en aquest disc hi podrem sentir cançons de tota mena, que parlen d'algú que amb vint anys tenia un ideari, i que gairebé cinquanta anys després hi reflexiona tot emprant una mirada irònica i entranyable vers el passat. Musicalment ho fa a través de vals, bolero, rock'n'roll, psicodèlia, cançó d'autor, folk, pop, cançó modernista i poemes musicats per ell mateix.

A Malalts del cel hi col·laboren Pau Riba, Marina Rossell, Anna Roig, Roger Mas, David Carabén (Mishima) i Selene de Música Dispersa. A més, el pianista Gregori Ferrer l'ha assessorat en la direcció musical i els arranjaments. Tampoc hi faltaran el violinista Xavier Riba i la veu de Dolors Palau.
 
"Hipopotàmia" és la primera cançó que ha donat a conèixer en un videoclip del tot galàctic. A la nota informativa de Satélite K el descriuen així: "Una declaració de principis basada en la inferioritat de l'ésser humà enfront de la resta dels animals en molts aspectes essencials. En aquest cas en Sisa s’ha fixat i reflectit en l'hipopòtam, ja que li sembla un animal simpàtic tot i que després quan el tractes de prop té mal caràcter. És difícil estar amb un hipopòtam, però li agrada com viuen i d'alguna manera ha provat de projectar la seva condició humana vers aquestes criatures tan simpàtiques i entranyables". 
 

A continuació podeu veure la portada de l'àlbum: 

Arxivat a: Enderrock