La sala Jazz Cava fa 25 anys

Celebra l'aniversari amb una programació especial aquesta temporada

| 07/10/2016 a les 07:00h

La sala Jazz Cava de Vic complirà 25 anys d'existència exactament el dissabte 8 d'octubre. Per commemorar l'efemèride, han preparat un seguit d'actuacions entre les quals hi ha Astrio, Marc Vernis Trio o Gorka Benitez i David Xirgu.
Astrio. Foto: Àlex Carmona

La primera actuació serà a càrrec de Marc Vernis Trio, el dissabte 8 d'octubre, i portarà convidats especials per a l’ocasió. El concert serà a les 22 h, amb entrada gratuïta. El següent serà el diumenge 23 d’octubre, amb el pianista Sergi Sirvent presentant el seu projecte Unexpected, acompanyat de Tempe Hernández i Dani Domínguez. El 12 de novembre serà l’ocasió de veure en directe el brillant duo que formen Gorka Benitez i David Xirgu amb l’espectacle Quiero volver a Marte otra vez. L’11 de desembre hi actuarà un altre duet, Raynald Colom i Horacio Fumero, i el 16 de desembre, cinc anys després de la seva actuació a la festa del vintè aniversari, un concert especial d’Astrio.

Aquesta programació especial s’allargarà durant tota la temporada amb activitats paral·leles i concerts sorpresa, i s'acabarà amb un concert final en el marc del Voll Damm Festival de Jazz de Vic el proper maig del 2017.
Arxivat a: Enderrock