Pantaleó i Estúpida Erikah, una benvinguda i un comiat

El diumenge 16 d'octubre Terrassa es converteix en epicentre del pop

| 16/10/2016 a les 07:00h

El nou disc d'Estúpida Erikah i el comiat dels escenaris de Pantaleó abans d'enregistrar nova música seran protagonistes a Terrassa i oferiran un concert ple de pop el diumenge 16 d'octubre a les 20 h a la Jazz Cava de Terrassa.
Pantaleó Foto: Joana Arribas

D'una banda Pantaleó acomiaden la gira de presentació del seu primer disc, Reina Victòria (Música Global, 2015). Després de 40 concerts arreu de Catalunya i de la gran acollida per part del públic i dels mitjans, el grup posarà el punt i final per posar-se a treballar en el proper disc, que veurà la llum a principi del 2017.

D'altra banda, Estúpida Erikah presentarà el seu disc 300 mil·lisegons per crear un record (Música Global, 2016), un treball que ens mostra un Lluís Bòria més íntim que mai, més profund i reflexiu; un disc on les lletres ens condueixen cap a un univers personal on els sentiments prenen el control.

El concert tindrà lloc el diumenge 16 d'octubre a la Jazz Cava de Terrassa i començarà a les 20 h. Les entrades es poden aconseguir en el següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock