Roc Puig i Marcos Franz a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Museless, Albert Jordà i L'Artista Convidat

| 17/10/2016 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat musical dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà del programa Enderrock TV. Els grups protagonistes de la setmana són cinc, i aquests dies toca a Roc PuigMarcos FranzMuseless, Albert JordàL'Artista Convidat.
Marcos Franz Foto: Juan Miguel Morales

Dilluns indulgents. Quatre anys després del seu debut amb l'EP homònim, Roc Puig torna amb el millor disc possible, Foc i cendra (MMM Music, 2016), més enèrgic, amb més guitarres tot pensant en el directe, i sobretot amb més optimisme i llum a les lletres, com demostra a "Qui té boca s'equivoca".

Dimarts d'aniversari. Ara fa vint anys que Albert Jordà va començar a escriure les seves primeres cançons. Per celebrar-ho presenta Punt i a part (Right Here Right Now, 2016), disc amb què tanca un viatge on ha pogut explorar diferents territoris i on la clau ha estat sempre la llibertat de moviments.

Dimecres de muses. A punt d'actuar al Primavera Club d'aquest cap de setmana i d'haver acumulat bones crítiques arreu per on ha passat, Museless es corona com a ferma candidata a ser la musa de l'electrònica de la temporada. Farà sonar "Skyscraper" en directe.

Dijous d'inici. Marcos Franz és actor, una jove promesa que s'està fent un nom en diferents projectes televisius (Merlí a TV3, The Young Pope a Sky, Canal+ i HBO...) i un músic amb un talent innegable. Ara surt a la palestra amb el seu primer disc, Start, que portarà als escenaris amb una banda de qualitat. Interpretarà en directe "Mai en tinc prou".

Divendres d'esclat. "Origen", cançó que interpretarà L'Artista Convidat en directe, també forma part d'un recull de cinc videoclips de cinc de les cançons del seu primer disc, Benvolguda essència (Audiovisuals de Sarrià, 2016), un treball amb producció musical de Víctor Nin i col·laboracions com les del mateix Nin a la guitarra, Cesk Freixas i el percussionista Raimon Iniesta.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock