Un gran violí que fa dansar la Pedrera

Joel Bardolet engega el 16 d'octubre la seva participació a les Residències Musicals

| 13/10/2016 a les 06:59h

El cicle de concerts de les Residències Musicals a la Pedrera de Barcelona, que va inaugurar-se el setembre passat amb Elisabet Franch, continua aquest diumenge 16 d'octubre amb un recital amb dansa a càrrec d'un dels violinistes més prometedors de l'actualitat: Joel Bardolet.
Joel Bardolet. Foto: Seed Music

Amb el seu violí François Pique del 1793, Bardolet oferirà obres de Bach, Kurtág, Telemann i Trümpy, i tindrà a més la col·laboració dels ballarins de la companyia Mal Pelo, María Muñoz i Pep Ramis. Bardolet acaba d'enregistrar el que serà el seu primer disc com a solista a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. El treball es dirà Intertwined Paths i l'editarà el segell Seed Music. El títol fa referència a una sèrie de peces curtes de Balz Trümpy, que Bardolet ha treballat aquest estiu amb el mateix compositor a Suïssa.

El cicle de Residències Musicals continuarà els propers mesos amb el mateix Joel Bardolet (que el 20 de novembre farà duet amb el pianista Marco Scilironi, un dels col·laboradors al seu nou disc) i amb un altre dels músics residents d'enguany, el pianista Carles Marigó (que el 18 de desembre actuarà amb la violinista Sara Cubarsi).
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Residències Musicals, Pedrera, Joel Bardolet, Mal Pelo