Torna el Primavera Club

Del divendres 21 al diumenge 23 d'octubre

| 20/10/2016 a les 07:00h

Aquest cap de setmana el Primavera Club presentarà una selecció formada per 37 artistes i bandes que pujaran als escenaris de les sales Apolo i La [2] d'Apolo per mostrar els seus directes al públic barceloní i revifar l'oferta cultural de la tardor a la ciutat. Al llarg de tres jornades podran descobrir en primícia i en format de sala multitud de promeses arribades de països com els Estats Units, el Regne Unit, el Canadà, Austràlia, Holanda o Dinamarca, així com del panorama nacional més actual. 


Igual que en anteriors edicions, el cartell ha estat acuradament elaborat pels responsables del Primavera Sound amb el desig de compartir les novetats musicals més atractives procedents de diferents punts del globus i que, sota el seu avesat punt de vista, s'esmunyiran entre les més escoltades durant els propers mesos.
 
Com a novetat, el Centre Cultural Albareda s'incorpora com a seu de l'esdeveniment i oferirà quatre actuacions gratuïtes durant el cap de setmana en horari diürn. El recinte, ubicat molt a prop de la sala Apolo, obrirà les portes a l'hora de l'aperitiu per acostar al públic en general una part de l'original programa del festival.

El cartell complet el formen els següents artistes: Boys Forever, Dj Coco, Extrarradio, Dj FraGraham, Kelly Lee Owens, Lucy Dacus, Museless, Operators, Public Access T.V., Samo DJSeth Bogart, Tversky, Yumi Zouma (tots actuaran el divendres 21 d'octubre), Alex CameronAsh Koosha, Aucell Cantaire, C Duncan, Dj Coco, El Lado Oscuro de la BrocaKosmos, Lu Rois, Maria Usbeck,, Mëther & Zacker Djs, Minor Victories, PAUW, Retirada!River Tiber, Søren Juul, Tessela (el dissabte 22 d'octubre) i Anna B Savage, GúdarHoops, Mild High ClubPAVVLA, Porches, Whitney i Yumi Yumi Hip Hop (el diumenge 23 d'octubre).
Arxivat a: Enderrock