Beat Chagas presenta "Las palabras no dan miedo"

Jofre Bardagí, Kevin Johansen, Joan Manuel Serrat, Rosario Flores i Benny Ibarra col·laboren amb la iniciativa solidària

| 18/10/2016 a les 15:00h

La iniciativa Beat Chagas estrena "Las palabras no dan miedo", una cançó que pretén vèncer el silenci i la por associats a la malaltia de Chagas. El videoclip, presentat aquest divendres a la Fundació FC Barcelona, té el suport del Departament de Control de Malalties Tropicals Desateses de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i ha estat editada i distribuïda per Sony Music Entertainment Espanya i Música Global Discogràfica. 
Jofre Bardagí Foto: Arxiu Enderrock

“El nostre objectiu amb aquesta cançó és que les persones superin la por d'anar al metge per ser diagnosticades.” Per això, i per la manca de símptomes a més de la meitat dels afectats, s’estima que a tot el món menys del 10 per cent estan diagnosticats", explica el doctor Jordi Gómez i Prat, director i productor del projecte sobre aquesta malaltia estigmatitzada.

Jofre Bardagí
i Clara V. Fleck són els autors de "Las palabras no dan miedo". Basant-se en els estudis que els va presentar el doctor Jordi Gómez i Prat, el també productor artístic del videoclip, Jofre Bardagí, explica que van compondre una cançó coral en la qual “apel·lem els possibles afectats a no mirar enrere, a no seguir culpant-se, a lluitar i seguir drets, trencant el silenci per poder guanyar la malaltia de Chagas”.

Bardagí posa veu a la cançó juntament amb el cantant argentí Kevin Johansen, el músic mexicà Benny Ibarra, el cantautor català Joan Manuel Serrat i la cantant i compositora madrilenya Rosario Flores. Tots han col·laborat de manera altruista amb la iniciativa Beat Chagas.
Arxivat a: Enderrock