Sidecar homenatja amb un concert el seu fundador, Quim Blanco

Amb Sidonie, Delafé, Brighton 64 i Le Petit Ramon

| 19/10/2016 a les 15:00h

Aquest cap de setmana la sala Sidecar ha programat nits de concerts per recordar el seu fundador i programador, Quim Blanco, amb festes temàtiques amb artistes diversos relacionats amb diferents estils de músiques per recapdar fons per a la seva família.
Brighton 64. Foto: Pere Masramon

Quim Blanco va ser porgramador de la sala Sidacer del 2000 al 2009. Amant irreductible de la música, el seu paper va ser clau per al naixement a Barcelona de l'escena musical alternativa que la sala pretén agrupar. Diversos artistes es van oferir a participar en el seu homenatge, per la qual cosa finalment se celebraran tres concerts, agrupats per nexos temàtics. Els directes tindran un objectiu benèfic i la recapdació es farà arribar íntegrament a la seva família.

Dijous 20 d'octubre: Just gimme indie rock!
La Sidecar sempre ha tingut l'eclecticisme en el seu esperit, però tot i així la percepció a la ciutat és que la sala destaca en el rock i en l'indie que no surten a les radiofórmules. Quasi tots els grups nacionals han passat pel seu escenari, i en aquesta primera nit de celebració els artistes convidats seran Sidonie, Delafé Brighton 64 i Le Petit Ramon.

Divendres 21 d'octubre: Viva la festa!
Des de la meitat dels 90 Barcelona és l'epicentre de la revolució mestissa i dels sons més càlids. Molts d'aquests grups, com Manu Chao o Ojos de Brujo, van actuar amb freqüència a la sala Sidecar. En aquest homenatge hi actuaran Brazuca Matraca, Macaco, Amparo Sánchez i Galactic Mariachis (La Troba Kung-Fú).

Dissabte 22 d'octubre: Off managers
Als anys 80, Quim Blanco i Roberto Tierz (Sidecar) van muntar una agència de management. Tres dels grups que van representar, Sergio Makaroff, Freddy Nois i Aurelio y los Vagabundos, actuaran a la tercera i última festa d'homenatge.
Arxivat a: Enderrock