Manel i Suzanne Vega al Room Festival

El nou festival tindrà lloc a partir de gener a la sala Razzmatazz de Barcelona

| 23/11/2016 a les 15:00h

La sala barcelonina Razzmatazz acollirà a partir del 25 de gener de 2017 la primera edició del Room Festival. Manel seran els encarregats de donar el tret de sortida a la nova proposta musical, que s'allargarà fins al mes de juny amb una clausura a càrrec de la música californiana Suzanne Vega.


Manel, que etan immersos en la gira de presentació del seu darrer disc, Jo competeixo (DiscMedi / Warner, 2016) –àlbum en què introdueixen per primer cop una sonoritat electrònica, sense renunciar a l'essència pop-folk–, inauguraran el festival el 25 de gener.

El 24 de febrer arribarà a la sala Level 42, una de les bandes britàniques amb més èxit de la dècada dels 80. L'endemà, 25 de febrer, serà el torn de l'estrella australiana Natalie Imbruglia, que torna a l'escena mundial amb Male (Portrait Records, 2015), el seu primer disc després de vuit anys, àlbum que conté una col·lecció de cançons clàssiques i contemporànies interpretades originalment pels seus artistes masculins preferits.

El 25 de març els tocarà als barcelonins Sidone, que a uns mesos de complir 20 anys de carrera han estrenat El peor grupo del mundo (Sony Music, 2016). La setmana següent, l'1 d'abril, Macy Gray pujarà a l'escenari per interpretar les cançons del seu novè àlbum d'estudi, Stripped (Chesky Records, 2016), guanyador d'un Independent Music Award en la categoria de millor àlbum vocal de jazz. Seguidament, el 6 d'abril visitarà el Room Festival el cantant i compositor barceloní Ramon Mirabet amb el seu segon disc, Home Is Where the Heart Is (Warner Music, 2016).

El final del cicle serà el 10 de juny amb Suzanne Vega, que arriba a Razzmatazz per reivindicar que és una de les compositores més brillants de la seva generació. Les entrades per als concerts ja es poden adquirir al lloc web del Room Festival.

El festival està produït per Clipper's Live, també encarregat del Suite Festival de Barcelona i el festival estiuenc de Cap Roig, que se celebra a la Costa Brava.
Arxivat a: Enderrock