Sold out a 'L'última espurna' d'Ebri Knight

El 23 de desembre tancaran la gira del seu darrer disc, 'Foc', a la sala Apolo

| 17/11/2016 a les 17:00h

Els argentonins tanquen la gira el desembre amb un concert que asseguren que serà inoblidable a la sala Apolo de Barcelona el 23 de desembre, i per al qual ja han penjat el cartell d'entrades esgotades. El grup ha anunciat que Xabi Arakama (Trikizio, Obrint Pas), Borja Penalba i Mireia Vives, Pau i Càndid (Xeremeiers de Mallorca, Taverners) i Boikot seran els seus convidats.

Ebri Knight. Foto: Arxiu del grup

Ebri Knight apagaran les flames del seu tercer disc, Foc (Maldito Records, 2015), el 23 de desembre a la sala Apolo de Barcelona. Els maresmencs, que van anunciar el concert el passat mes de juliol, ja han esgotat entrades per a la cita, on estaran acompanyats de músics i amics: Xabi Arakama (TrikizioObrint Pas), Borja Penalba i Mireia Vives, Pau i Càndid (Xeremeiers de MallorcaTaverners) i Boikot.

Els argentonins acabaran l'any amb una cinquantena de concerts a l'esquena, entre la gira estatal telonejant els italians Talco i els concerts de presentació de l'àlbum als Països Catalans. A més, el grup ha rebut dos reconeixements dels Premis Enderrock 2016 per votació popular: al millor disc per a Foc! i a la millor cançó per a "Foc", en la categoria de folk i noves músiques.

Arxivat a: Enderrock, sala apolo, folk, barcelona, ebri knight