Seguirem, el tribut a Obrint Pas

El grup prepara concerts per a aquest desembre

| 29/11/2016 a les 07:00h

Orfes de la música d'Obrint Pas, el grup Seguirem ret homenatge a la banda reproduint-ne la música de la manera més fidel. Té dos concerts programats abans que s'acabi l'any, el 3 i el 9 de desembre.
Seguirem Foto: Arxiu del grup

El 21 de març de 2013 el mític grup valencià Obrint Pas va anunciar la seva aturada temporal indefinida després de 20 anys de concerts. La formació baixava dels escenaris i deixava empremta a tota una generació, després d'haver estat el gran referent d'un estil únic i d'una època daurada de la música en valencià, a més d'esdevenir un símbol d'identitat d'aquesta terra.

Amb el sentiment d'haver quedat orfes de la seva música i el seu missatge, i de la inquietud per mantenir viu el que Obrint Pas havien creat durant tot aquest temps, neix el grup Seguirem, banda que els ret homenatge a través de la música.

Seguirem està format per nou músics amb una trajectòria dilatada en altres formacions musicals d'estil similar. L'objectiu del grup és reproduir de la manera més fidel els arxiconeguts temes d'Obrint Pas, amb un directe carregat de força, energia i espectacle per reviure, tal com cantaven els valencians a "Si tanque els ulls", 'aquelles nits d'estiu quan no teníem res'.

Fins a final d'any, la banda té programats dos concerts: el primer el 3 de desembre a la sala Red Star de Valls (Tarragona) en el marc de la festa de la colla vella dels Xiquets de Valls, i el segon el 9 de desembre a la Festa Major de Santa Eulàlia de Puig-Oriol, on actuaran amb Segonamà.
Arxivat a: Enderrock