L'última ronda de Pep Sala

El músic celebra 40 anys de trajectòria amb una gira final

| 25/11/2016 a les 07:00h

Pep Sala celebra 40 anys de carrera professional en el món de la música, i ho ha fet amb l’enregistrament del seu darrer disc, Ops! Mireu què he fet (L'Indi Music, 2016). A més a més avui mateix engega una gira de concerts tot just abans de deixar els escenaris durant un llarg període de temps.
Pep Sala Foto: Juan Miguel Morales

Ops! Mireu què he fet (L'Indi Music, 2016), publicat al darrer mes d'abril, és un doble CD amb 31 cançons de tota la seva trajectòria professional, adaptades i gravades de nou, acompanyat de diversos artistes convidats.

Després d'un únic directe de presentació del disc a Barcelona, amb artistes convidats, el músic ha fet un parèntesi de concerts durant l'estiu que ara trenca per dur a terme una minigira d'hivern, que començarà aquest mes de novembre i s'allargarà fins a l'abril del 2017.

Ops! Última ronda és la darrera oportunitat de veure Pep Sala en directe. Aquesta gira serveix per posar punt i a part a una etapa important de la seva carrera artística en solitari, que va engegar l'any 2000 i que ara, 16 anys més tard, conclou amb satisfacció i amb la intenció de fer coses noves, tant en l'àmbit musical com fora d'aquest. Per això, després d'aquesta gira d'hivern, el músic engega el que ell anomena "un període sabàtic de concerts".

Les dates completes del cicle són: el 25 de novembre a Torelló (Teatre Cirvanium), el 2 de desembre a Barcelona (dins el cicle Born de Cançons), el 18 de desembre a Girona (Auditori de Girona), el 3 de febrer a Lleida (Cafè del Teatre), el 18 de març a Rubí (Teatre La Sala), el 25 de març a Manresa (Teatre Kursaal) i l'1 d'abril a Barcelona (Luz de Gas).

Arxivat a: Enderrock