Jarabe de Palo farà 20 anys al Canet Rock 2017

Aquest estiu Pau Donés actuarà amb la banda al complet

| 25/11/2016 a les 11:07h

El Canet Rock ha posat a la venda les entrades per a l'edició del 2017 amb Pau Donés al capdavant d’un cartell que aniran desvelant durant les properes setmanes. Després d’un temps aturats, Jarabe de Palo torna als escenaris i s’estrena a Canet de Mar recordant les millors cançons del grup, que enguany celebra el vintè aniversari. 


Jarabe de Palo
repassarà al Canet Rock 2017 el repertori dels seus darrers 20 anys, recopilat al nou disc 50 palos. El públic del festival podrà gaudir el proper 1 de juliol a Canet de Mar dels grans hits d’una banda que va conèixer l’èxit amb cançons com el popular tema "La Flaca", llançat l'any 1996.

El del festival de Canet de Mar serà un concert per cantar i corejar les lletres de temes que han marcat diverses generacions com "Agua", "Grita", "Depende", "El lado oscuro", "Bonito" o "Déjame vivir".

Avui divendres 25 de novembre s'han posat a la venda les entrades del Canet Rock amb una promoció limitada de llançament a 25 euros. Les entrades es podran comprar a través del web del festival.

La quarta edició del Canet Rock se celebrarà el dissabte 1 de juliol del 2017 a Canet de Mar. De nou, el públic podrà gaudir de més de 12 hores de música i festa amb les millors bandes del país.
Arxivat a: Enderrock