Andrea Motis, Lapsus i Maranta a Enderrock TV

Els artistes que passen pel programa musical

| 05/12/2016 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat musical dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà del programa Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són tres, i aquests dies els toca a Andrea Motis, Lapsus i Maranta.
Andrea Motis i Joan Chamorro. Foto: Fede Nieto

Dilluns botànic. Maranta dóna nom a una planta que creix en les condicions més adverses a la selva amazònica, encara venerada pels indígenes de la zona per la seva força, vigor i singularitat. I aquest és l'esperit de Maranta. Després de Ordenando el ruido (Ventilador Music, 2015), la banda presenta el seu segon treball,  A hora (Ventilador Music, 2016), que recalca la importància de viure el moment, un moment en què el temps no importa i les hores no existeixen. La banda interpretarà "Viurem", el seu tema en català.

Dimarts de swing, jazz i bossa nova. Andrea Motis prepara un nou disc amb temes arranjats especialment per a ella i també nous territoris per explorar. Serà el primer dels seus treballs, que inclou cançons en català: una versió de "La Gavina", un tema dels Amics de les Arts, un del pianista Ignasi Terraza i un altre del valencià Perico Sambeat, i també és la primera vegada que s’inclouran composicions originals de la mateixa Andrea Motis, concretament tres. Abans, però, es podrà veure la jove promesa en concert el 16 de desembre en el marc del 48è Voll-Damm Jazz Festival de Barcelona i en un petit directe al programa interpretant "He's Funny That Way".

Dimecres atemporals. Lapsus es va formar durant l’octubre del 2010 a Olot. Satisfets per la bona relació entre els quatre membres del grup, van continuar component temes i buscant possibles actuacions per donar-se a conèixer i poder iniciar la seva carrera musical. Compte enrere (Música Global, 2016) és el seu debut discogràfic, produït per Marc Martín. Aquest nou treball conté "Fills del mateix sol", cançó que el grup tocarà en directe al plató d'Enderrock TV.

On es pot veure? 
 
El programa musical  Enderrock TV  s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock