'Tossudament Llach' amb Manu Guix, Elena Gadel i Beth

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya publica disc

| 07/12/2016 a les 15:00h

El nou àlbum de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya recull les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach en un disc on participen Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés i Beth
Terra i Cultura. Foto: Xavier Mercadé

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), el projecte que impulsa la fundació Metalquimia i que dirigeix Francesc Cassú, enregistra aquesta setmana el seu nou treball discogràfic, que ha estat batejat pels impulsors de la formació musical amb el nom de Tossudament Llach (Música Global, 2016). 

Serà un doble CD recopilatori de les cançons més representatives de la trajectòria de Lluís Llach. En aquest treball, el vuitè de la formació, hi han participat els cantants Beth i Manu Guix, que ja han actuat diverses vegades amb la SCCC, i s'hi han incorporat a més nous intèrprets de primera línia, com són Roger Padullés i Elena Gadel.

Aquest nou disc serà un recull antològic de la trajectòria de Lluís Llach des dels primers temps als escenaris fa cinquanta anys, amb una acurada recopilació d’una cinquantena de les seves peces més emblemàtiques, recollides en quinze temes, i interpretades en aquest cas amb l’empenta i la qualitat que caracteritzen la SCCC i els cantants que hi col·laboren.
Arxivat a: Enderrock