Mishima i Les Sueques, artistes catalans del Primavera Sound

El festival revela el cartell

| 30/11/2016 a les 12:24h

Prop de dos-cents grups actuaran a la dotzena edició del festival barceloní Primavera Sound, que tindrà lloc del 31 de maig al 4 de juny de 2017. Avui s'ha donat a conèixer, per sorpresa, el cartell complet de la cita, que conté grans noms internacionals com The XX i Arcade Fire i també formacions de casa com Mishima i Les Sueques.
David Carabén. Foto: Xavier Mercadé

A l’apartat català destaca la posada de llarg del nou treball de Mishima –que fa ben poc va anunciar a través de les xarxes socials que està enregistrant el nou disc–, els joves Belako i el seu post punk per a les masses, la celebració del vintè aniversari d’Hecho Es Simple, treball de debut dels barcelonins 7 Notas 7 Colores, l'electrònica vuitantera en català de Màquina Total, La força (autoeditat, 2016) d'El Petit de Cal Eril, els grups Maresme, Retirada, Anímic i Rebuig i tres formacions femenines, Les Cruet, Les Sueques i Marta Delmont.

Des de l'Estat espanyol arriben el hip-hop de nova fornada dels madrilenys Agorazein, el shoegaze expansiu de Triángulo de Amor Bizarro, el rock sense etiquetes de la institució basca Berri Txarrak, la nova promesa flamenca Rosalía juntament amb el català Refree, la trobada entre Kepa Junkera i Los Hermanos Cubero, la puixant Soledad Vélez o promeses de rabiosa actualitat com ara Museless i Melange

En l'àmbit internacional són grans reclams els grups Arcade Fire, Bon Iver –que va presentar nou àlbum el passat mes d'octubre–, The XX –que preparen novetat discogràfica per al 13 de gener– i també els clàssics Van MorrisonFrank Ocean o Aphex Twin. Podeu consultar el cartell complet al web del festival.
Arxivat a: Enderrock