Enderrock Sona amb Copa Lotus i Pol Fuentes

Demana la teva invitació per al concert del 14 de desembre

| 02/12/2016 a les 07:00h

El rock d'arrels nord-americanes de Copa Lotus i el pop d'autor de Pol Fuentes seran els protagonistes del darrer Enderrock Sona del 2016, un doble concert nadalenc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Ja podeu demanar les vostres invitacions omplint aquest formulari.


El cantant i guitarrista Pol Fuentes engega un nou projecte en solitari després de la dissolució de Rosa Luxemburg, banda que ha liderat fins ara. El músic barceloní presentarà en exclusiva a l'Enderrock Sona el seu primer disc, Una nova guerra (Picap, 2016).

D'altra banda, el quartet de Vilanova i la Geltrú Copa Lotus ha experimentat amb sons més electrificats al segon disc, una aventura a l'institut que han anomenat Batxillerat nocturn (RGB Suports, 2016). Ho demostraran en directe el dimecres 14 de desembre.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock