Premi

Enderrock guanya el 7è premi Òmnium de Comunicació

El reconeixement es lliurarà el 16 de desembre

| 02/12/2016 a les 14:32h

El jurat destaca «la tasca editorial de dinamització del sector musical en llengua catalana, l'impuls dels premis Enderrock i el concurs Sona 9». El reconeixement es lliurarà públicament el 16 de desembre, durant la 66a Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes que se celebrarà a l'Hospitalet de Llobregat. 

El Premi Òmnium de Comunicació, que recupera l'herència dels antics premis Òmnium a programes de ràdio i de televisió, ha reconegut en les últimes edicions el programa Quèquicom (2015), 30 minuts (2014), el periodista Jordi Évole (2013), el programa El Món a RAC1 (2012), El Club Super3 (2011) i, en un ex aequo, el web d'informació Vilaweb i el documental "Adéu Espanya" (2010). El jurat el formen Sebastià Serrano, Tatxo Benet, Marina Llansana, Albert Sàez i Àlex Gutiérrez.

La revista Enderrock
Enderrock és la primera revista de rock en català. Des de fa prop de 25 anys, ha retratat l'escena musical catalana, amb especial atenció a la música en llengua catalana. Publicada pel Grup Enderrock Edicions, editora d'altres publicacions centrades en la música (com 440 Clàssica, Sons de la Mediterrània, Jaç,…), la revista ha estat també impulsora d'esdeveniments com el Concurs Sona 9 per a artistes emergents –d'on han nascut propostes com Manel, Els Amics de les Arts, La iaia…–, els Premis Enderrock, prop d'un centenar d'edicions discogràfiques, programes de televisió, documentals, llibres, cicles i programacions musicals, etc. Un projecte editorial multiplataforma que té com a principal objectiu difondre la feina dels músics arreu dels Països Catalans. 
Arxivat a: Enderrock, corporatives