Blaumut i Miquel Abras a l'Strenes

El festival avança part de la programació

| 12/12/2016 a les 12:21h

Les principals estrenes musicals de l’any es tornaran a viure a la ciutat de Girona del 25 de març al 30 d’abril a l’Strenes, que ha avançat avui part de la programació: Els Amics de les Arts, Blaumut, Julieta Venegas, Miquel Abras i Maria Arnal i Marcel Bagés.
Blaumut. Foto: Diego Conti

Els Amics de les Arts
estrenaran de manera oficial i en directe el seu esperat nou treball a l’Strenes, que ha produït l’escocès Tony Doogan, figura clau per entendre l’evolució del pop britànic. Les entrades per a aquest, que es van posar a la venda la setmana passada, es van exhaurir en només 24 hores.

També Blaumut presentaran les cançons del seu tercer treball, un disc en què treballen ara mateix a l'estudi de Marc Parrot i que serà clau per consolidar-los com un dels grups més rellevants de l’escena pop catalana.

Per la seva part, Julieta Venegas estrena la secció internacional que enguany incorpora el festival. La mexicana estrenarà a Catalunya la seva gira en format íntim i molt proper anomenada Parte mía Tour, una antologia dels seus grans èxits per celebrar vint anys de carrera.

Un dels cantautors pop més importants dels país, Miquel Abras, tornarà a estar d’actualitat ben aviat amb la publicació del seu sisè disc d’estudi. Els seus seguidors podran viure per primera vegada la posada de llarg d’aquest nou treball en un dels espais més emblemàtics de la ciutat, el Teatre Municipal de Girona.

Per últim, un els darrers fenòmens musicals de la música catalana, el duo format per Maria Arnal i Marcel Bagés, estrenarà el seu esperat primer disc a l’Auditori de la Mercè.
Arxivat a: Enderrock