Mor Jordi Garròs, guitarrista dels Bars

Garròs va ser un dels fundadors de la banda de blues-rock, i un dels principals compositors

| 18/12/2016 a les 22:18h

El guitarrista ha mort als 56 anys a Castellar del Vallès, com a conseqüència d'un accident. Entre les seves creacions figura "Foc al cor", la cançó més popular del grup.

Foto: Matías Chimirri

Jordi Garròs va formar la Sabadell Blues Band entre 1979 i 1980 amb els seus companys d'institut Josep Maria Llongueras 'Llongue', Miquel Prats i Aleix Creus. Llongue i Creus van fundar La Madam, i Garròs va crear a Castellar del Vallès, juntament amb Montse Llaràs i Jordi Coma la Crack Blues. Aquest trio va ser el germen de Bars, banda que van fundar juntament amb Toni Moya, Xavier Tomàs, Agustí Caixach i Xavier Rubio l'any 1987. La banda del Vallès va aconseguir èxit transitant pels camins que van del pop-rock al blues i al rhythm'n'blues.

Garròs va participar als discos Bars (DiscMedi, 1989), Mala idea (DiscMedi, 1991), T'ho diré mil vegades (DiscMedi, 1993) i En concert (DiscMedi, 1994). Després de gaudir de l'èxit de les seves cançons, el guitarrista es va desvincular totalment de la banda, i tampoc va participar als concerts de retorn de Bars durant el 2015. 

Jordi Garròs va morir el dissabte 17 de desembre del 2016, com a conseqüència d'un accident domèstic. Adéu a l'autor d'aquest gran "Foc al cor".


Arxivat a: Enderrock, mor, jordi, garròs, guitarrista, dels, bars