S'apropa la gran festa cucurella de The Risas

Sortegem entrades per al final de gira el 20 de gener

| 11/01/2017 a les 15:00h

El funk és la raó de ser de The Risas, i els vallesans ho han tornat a demostrar al segon disc, Cucurelles (RGB Suports, 2016). El grup prepara un gran final de gira que tindrà lloc el 20 de gener al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès amb un munt de convidats, entre els quals Els Pets, Oques Grasses i Obeses, i nosaltres sortegem dues entrades dobles per al concert.
The Risas. Foto: Arxiu del grup

The Risas tancaran la gira de presentació del seu segon disc a casa acompanyats d'una bona colla d'artistes i també d'una big band, una secció de cordes i coristes. "Aquest serà el concert de la nostra vida", explica el cantant de la banda, Pol Cortés, que en dóna els detalls: "Repassarem tots els temes del disc i algunes versions de clàssics que ens han acompanyat des del 2008. Ens vestirem de gala per fer el funk de sempre i que tothom balli i perdi la vergonya".

Membres d'Els Pets, Obeses, Oques Grasses, Fundación Tony Manero, The Gramophone Allstars Big Band, Monica Green, Cybee, Acció, Izah, MendetzPulmon Beatbox i Victor Mirallas són els convidats que han confirmat assistència al gran final de festa cucurella. 

Vols anar al concert?
Enderrock.cat i The Risas et conviden al concert que la banda oferirà el 20 de gener a les 21 h al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Si els vols veure en directe, només cal que omplis aquest formulari i entraràs en el sorteig de dues entrades dobles. Uns dies abans del concert anunciarem els guanyadors a través de les nostres xarxes i hi contactarem per correu electrònic. Molta sort!


Arxivat a: Enderrock