"Campanes de benvinguda" de Buhos, la cançó de Nadal de TV3

La banda ha estrenat tema i videoclip

| 22/12/2016 a les 15:00h

Buhos són els protagonistes de la campanya de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio amb "Campanes de Benvinguda", tema amb el qual tanquen un any de frenètica activitat.
Buhos. Foto: Juan Miguel Morales

A la meitat de d'any Buhos emprenien el vol amb el disc Lluna plena (Música Global, 2016), que els ha dut als principals festivals i escenaris del país. Ara tanquen temporada estrenant la cançó nadalenca "Campanes de benvinguda", "una cançó cent per cent Buhos, que hem intentat que tingués un toc reivindicatiu però alhora festiu", explica el cantant de la banda, Guillem Solé.

"Sempre ens agrada trobar un punt de queixar-nos de les coses que no ens agraden, i per exemple posar de manifest que moltes persones refugiades no podran gaudir d'unes festes com les que tindrem nosaltres", reivindica el músic, que continua explicant que aquest és un tema que "ens agradaria poder incorporar al nostre repertori".



L'equip audiovisual del clip és el mateix que es va encarregar del vídeo de "Barcelona s'il·lumina" i el recull en directe de "'El cor m'apreta". "Per gravarun pla s'hi poden passar un matí sencer, però el que surt és una meravella", assegura Solé.

En aquesta cançó "hem intentat fugir una mica del clàssic tema nadalenc de fomentar el consumisme i explicar com de bonic és tot", explica el cantant, de manera que Buhos han aconseguit fer "un tema amb el qual ens sentíssim a gust i que d'aquí a uns anys es en puguem sentir orgullosos".
Arxivat a: Enderrock