Les estrelles reten tribut a David Bowie

Razzmatazz acull avui 10 de gener un homenatge al músic

| 10/01/2017 a les 07:00h

L'11 de gener d'ara fa un any el món es llevava amb l'amarga notícia d'una de les figures més referencials i admirades de la música popular dels darrers 50 anys, David Bowie. Cinc dies més tard, encara esglaiats per l'anunci, la sala barcelonina Razzmatazz va organitzar el tribut The Stars Look Very Different Today, on tots els artistes es van voler sumar a la celebració. Un any més tard, torna l'homenatge.
David Bowie. Foto: Xavier Mercadé

Ara, coincidint amb la data de la mort de l'artista anglès, la sala Razzmatazz vol repetir aquest tribut i tornar a reproduir la increïble atmosfera, gaudint de nou de les versions en directe dels artistes d'aquest nou homenatge: Glaucs, Stand Up Against Heart Crime, Gerard QuintanaRuben Pozo, SewardInspira & Sr Canari, Lav Records All Stars, Luis Miguélez, Sant Leon, WarsunMariona Aupí, Elefants, David Amills & Jaume Vilaseca, Sants, Àlex Torio & Empar Moliner, Brennevin N'Cigarettes, Jose Bartlett, Oblique & Carlos Bayona, Tori Sparks amb Calamento i El Rubio, Ramon Aragall, Conttra, Suite Blackstars i Minova. Tots participaran de manera desinteressada en aquest homenatge benèfic.

La recaptació íntegra serà donada aquesta vegada a La Casa dels Xuklis, iniciativa social a càrrec de l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). Aquesta casa funciona com a llar d'acollida per a les famílies dels nens i adolescents amb càncer que s'han de desplaçar des del seu punt d'origen per poder sotmetre's als tractaments que necessiten als hospitals de referència de Barcelona, ​​on són tractats.
Arxivat a: Enderrock