Sílvia Pérez Cruz, Lluís Llach i Macaco al Sant Jordi pels refugiats

Una cinquantena d'artistes actuaran l'11 de febrer al Palau Sant Jordi en un concert solidari

| 03/01/2017 a les 15:00h

La campanya Casa Nostra Casa Vostra comença a revelar els artistes que participaran al Gran Concert per a les Persones Refugiades el proper 11 de febrer. Lluís Llach pujarà a l'escenari al costat de l'actriu Sílvia Bel, i també s'hi sumen Silvía Pérez Cruz, Macaco, Manolo García i la posada en escena de La Fura dels Baus.

Sílvia Pérez Cruz. Foto: Clara Bellés


A més d'aquests confirmats, hi haurà 50 artistes més que pujaran a l'escenari del Palau Sant Jordi. L'organització farà públic el cartell complet el proper dimecres 11 de gener i mica en mica anunciaran la intervenció de cadascun dels convidats. De moment no hi faltaran Lluís Llach amb l'actriu Sílvia Bel, Silvía Pérez CruzMacacoManolo García i La Fura dels Baus.

El concert del Palau Sant Jordi és un dels actes de la campanya unitària per l'acollida de persones refugiades Casa nostra, casa vostra. L'altra serà la manifestació del dissabte 18 de febrer.
 
Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d'ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d'origen o de trànsit. L'acte multitudinari de l'11 de febrer compta amb la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers. 

Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç i el preu oscil·la entre els 15 i 60 euros. 

Fa unes setmanes, el santfeliuenc Joan Dausà va publicar una cançó inèdita, "Com plora el mar", dedicada a la crisi del refugi a Europa, i al llarg del mes de desembre va realitzar una minigira de concerts per Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Sabadell per donar a conèixer la campanya. 

Arxivat a: Enderrock