Acord de col·laboració entre Enderrock i Nació Digital

Les dues capçaleres difondran estrenes exclusives i el fons editorial d'Enderrock es publicarà en digital

| 05/01/2017 a les 06:59h

El Grup Editorial Enderrock, dedicat a les publicacions i produccions musicals, i el diari digital Nació Digital posen en marxa aquest 2017 un acord de col·laboració de caràcter estratègic i tecnològic. L’acord inclourà, a més, l’exploració de nous productes i accions editorials conjuntes, mantenint al marge les marques independents de cada mitjà, així com la mesura d’audiències. 

Portada de la secció de Cultura de Nació Digital


La col·laboració d'Enderrock amb Nació Digital se centrarà en una primera fase en la difusió conjunta de continguts informatius i novetats musicals, de manera que la suma d’esforços enforteixi les respectives capçaleres i en garanteixi una major difusió. Enderrock elaborarà i difondrà a través de nous canals els seus temes exclusius i compartirà estrenes discogràfiques setmanals amb Nació Digital.

En l’àmbit tecnològic, Nació Digital facilitarà a Grup Enderrock la posada en marxa d’una plataforma digital musical que s’iniciarà aquest mes amb la difusió i activació de la votació popular dels Premis Enderrock - Premis de la Música Catalana, i es concretarà el mes de març amb la posada en marxa d’un nova web que inclourà un diari musical diari, el rellançament del setmanari digital EDR (a partir d’aquest mes, cada divendres), a més de material audiovisual en format de TV i ràdio interactiva. 

Com a novetat, els usuaris també tindran accés al fons editorial exclusiu de les sis capçaleres publicades pel Grup Enderrock al llarg dels darrers 25 anys (Enderrock, 440Clàssica&Jazz, Sons de la Mediterrània - Folc, Jaç i L'Espectacle).
Arxivat a: Enderrock, corporatives