PAVVLA i Oasi al Mar a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Robert Poch, L'exèrcit d'Islàndia i Aldrin y Collins

| 16/01/2017 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat musical dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà del programa Enderrock TV. Els grups protagonistes de la setmana són cinc, i aquests dies els toca a Robert Poch, PAVVLA, L'Exèrcit d'Islàndia, Aldrin y CollinsOasi al Mar.
Pavvla. Foto: Noelia Andrés

Dilluns optimistes. Després de molts anys acompanyant altres músics i cantants, el maresmenc Robert Poch es decideix a publicar les seves pròpies cançons al primer disc, anomenat Tot anirà bé (Satélite K, 2016), un títol que ja és tota una declaració d’intencions. Es tracta d’un àlbum que vol donar una mica d'esperança a qui estigui passant per un moment complicat. Al plató interpretarà "Cops de puny".

Dimarts per fer la volta al món. La popular actriu televisiva Paula Jornet desembarca en el terreny musical. Creatures (Luup Records, 2016) és l’òpera prima de la popular actriu de la sèrie La Riera Paula Jornet. Tot i ser molt jove, fa temps que treballa en la faceta artística de Pavvla, un projecte que és resultat d’anys d’apuntar idees en llibretes. Des de les lletres fins a la producció i la posada a escena, per ella tot el procés té molta importància. Al programa musical ens interpretarà "Skin".

Dimecres bel·ligerants. L'Exèrcit d'Islàndia va començar a fer cançons l’any 2010, però no va ser fins tres anys més tard que va publicar el seu primer disc, El regne mineral. Ara el grup de Terrassa publica segon àlbum, Atraccions (autoeditat, 2016), amb onze històries a ritme de folk pop-rock alternatiu. A la portada hi surt una nòria, i a l'interior hi trobem un disc de pujada i baixada d’emocions com als parcs temàtics. Enderrock TV acollirà el directe del tema "Avui he somiat amb aquesta cançó".

Dijous atents. Qui sap si fruit d'un condicionament grupal i fortuït, Aldrin y Collins han decidit anomenar el seu tercer treball Escuchas (BCore Disc, 2016), un concepte sens dubte molt relacionat amb la banda, ja que, si alguna cosa saben els seguidors del –ara– quartet català , és que per arribar a gaudir plenament del seu univers un necessita això: paciència, atenció... i moltes escoltes. A Enderrock TV en tindrem un tastet, sota la capçalera d'"Aerostático".

Divendres mariners. Oasi al Mar és un duet que neix de l’afany de la cantant Gemma Carreras i del pianista Pol Oñate de viatjar i descobrir nous sons, noves melodies. El seu primer disc, Amars, cançons d'amor i mar (Temps Record, 2016), està basat en llegendes populars de la Costa Brava. Inspirant-se en aquestes històries i en l’herència de la música que el mar ha portat d'una banda a l'altra de l’Atlàntic, Oasi al Mar ha creat un disc fresc, alegre i profund alhora, que ens convida a gaudir i sentir les històries que beuen del nostre imaginari popular. En directe tocaran "No m'ho hauria imaginat mai".

On es pot veure?    
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock