Txarango, Núria Graham i Lax'n'Busto pels refugiats

Una cinquantena d'artistes actuaran l'11 de febrer al Palau Sant Jordi en un concert solidari

| 11/01/2017 a les 11:38h

La campanya per l’acollida Casa nostra, casa vostra reunirà una cinquantena dels artistes més destacats del país al Gran concert per a les persones refugiades, que es farà el dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona. 


Una cinquantena d'artistes se sumen als ja anunciats Lluís Llach amb l'actriu Sílvia Bel, Silvía Pérez CruzMacacoManolo García i La Fura dels Baus per actuar al Gran concert per a les persones refugiades, del qual ja se sap el cartell complet. De mica en mica s'anunciarà la intervenció de cadascun dels convidats, però de moment la llista completa dels músics que hi intervindran és la següent: Txarango, Antonio OrozcoLluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Macaco, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, Amaral, Los Chichos, Roger Mas, Paco Ibáñez, Joan Dausà, Marina RossellIsmael Serrano, Aziza Brahim, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Feras AlmalatCheb Balowski, 1st African Gospel Choir, Peripatètics de Merlí (els actors de la sèrie de TV3), Colla Vella dels Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa, Castellers de Vilafranca, Colla Jove de Tarragona, Orquestra Simfònica de l'ESMUC, Coral Carmina, Manu Guix, Companyia Elèctrica DharmaSanti Balmes, Gossos, Jofre Bardagí, Feras Almalat, Gemma Humet, Judit Neddermann, Sílvia ComasNúria Graham, Pemi Fortuny, Lucrecia, Gertrudis, Lax'n'Busto, Bonobos, Itaca Band, La Sra. Tomasa, Clara Peya, Guillem Roma, Oriol Barri, Joan Masdéu, Sara PiEdna i Kathy SayAnna Roig, Andrea Motis, Elena Gadel i Ivette Nadal.

El concert del Palau Sant Jordi és un dels actes de la campanya unitària per l'acollida de persones refugiades Casa nostra, casa vostra. L'altre serà la manifestació del dissabte 18 de febrer.
 
Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d'ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d'origen o de trànsit. L'acte multitudinari de l'11 de febrer té la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers. 

Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç i el preu oscil·la entre els 15 i els 60 euros. 



Fa unes setmanes, el santfeliuenc Joan Dausà va publicar una cançó inèdita, "Com plora el mar", dedicada a la crisi del refugi a Europa, i al llarg del mes de desembre va realitzar una minigira de concerts per Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Sabadell per donar a conèixer la campanya. 

El gran concert per a les persones refugiades relatarà la vida d’una persona que cerca refugi, i els tres blocs de l’espectacle correspondran a les tres parts del seu viatge: l’origen, que és la guerra, la destrucció o la misèria; el trajecte, que és el perill dels mars i les fronteres, i l’arribada, que sovint acaba comportant aturar la vida en un camp de refugiats. Per filar aquest relat, pujaran a l’escenari combinacions artístiques inèdites.
Arxivat a: Enderrock