Estrenem "Terra" d'Hora de Joglar

És el primer avançament del seu proper disc

| 24/01/2017 a les 07:00h

Tres anys després de debutar amb Gira el temps (RGB Suports, 2015), Hora de Joglar ja tenen a punt el seu segon disc d'estudi. L'editarà RGB Suports i contindrà una dotzena de cançons mestisses que festegen pel swing, la música balcànica i la salsa. A Enderrock.cat n'estrenem el primer avançament: "Terra".
Hora de Joglar. Foto: Adrià Nebot

La banda d'Argelaguer s'ha enfilat en un globus per presentar un nou viatge musical. L'àlbum sortirà a la venda el divendres 10 de febrer i es podrà descarregar de manera gratuïta a través del web del grup. Hora de Joglar segueixen a la recerca de la vitalitat i la força del dia a dia en una dotzena de cançons optimistes però també reflexives. És el cas del primer avançament que podeu escoltar a continuació, "Terra":



Segons el grup, la cançó "és una crida a la necessitat de cuidar el nostre entorn natural davant les continuades agressions que pateix. Una presa de consciència a cuidar el que ens ha donat l’existència; un acte de justícia vers qui ens ha cuidat a tots nosaltres de manera incondicional al llarg de les nostres vides. Volem estimar la terra com ho fa ella". És per això que canten: 'Ser conscients d’on som i que som el que fem...'. La part més optimista ve donada per la música: "El caire positiu del tema l’acaba de donar una melodia d’aire balcànic fusionada amb ska". 
Arxivat a: Enderrock, estrena, terra, cançó, hora de joglar, joglar