Disc, concert i descoberta: Pau Figueres

El guitarrista i productor ens fa el seu particular rànquing del 2016

| 20/01/2017 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock, Anita Zengeza, Pau Figueres, Princes of Time
A banda de conèixer el veredicte de la crítica, hem demanat a 10 artistes guardonats amb els Premis Enderrock 2016 quins són el millor disc, el millor concert en directe i la descoberta de l'any. 
  
Pau Figueres. Foto: May Zircus

La selecció de Pau Figueres destaca noms com Anita Zengeza, Princes of TimeAnderson.PaakOumou SangaréJosh Meck o Cosmosoul.

Un disc

Anita Zengeza 
Natural Journey 
(Slow Walk Music, 2016)
 
   

"És una cantant nascuda a Zimbawe que estudia i viu a Barcelona. És un disc molt ben fet, sona fresc i en directe els temes caminen i són molt bonics. Es pot escoltar sencer, de dalt a baix, perquè passa molt bé, i això avui en dia cada cop costa més."

Un directe

Princes of Time
(6/7/2016 – Sala Jamboree, Barcelona)
 
 
Princes of Time. Foto: Mas i Mas

"Va ser un bolo bestial. Vaig tenir la mateixa sensació que quan estava de públic veient bolos a Nova York, amb tota l'autenticitat que comporta la música en directe. S'ha de poder viure per entendre-ho."

La descoberta


Més d'una... Pau Figueres no es queda amb un sol nom i destaca músics d'arreu del món: el raper nord-americà Anderson.Paak, la cantant activista malinesa Oumou Sangaré, l'afrojazz de Josh Meck i la música negra de la banda madrilenya Cosmosoul.