És hora de ballar

Estrenem un nou videoclip d'Hora de Joglar: "Tot és poc"

| 31/01/2017 a les 07:00h

La fusió d'Hora de Joglar es basa sobretot en música balcànica, llatina i swing. Ritmes festius que faran ballar a tothom que els escolti, com en el cas del primer videoclip que estrenem: "Tot és poc".
Hora de Joglar. Foto: Adrià Nebot

El grup d'Argelaguer combina la seva fal·lera pel swing i altres balls amb les seves arrels. D'estètica vintage, la banda presenta un videoclip amb una gramola com a nexe d'unió entre el seu poble i un bar d'aspecte de cabaret. El clip ha estat enregistrat al bar Tinta Roja de Barcelona, a Argelaguer i Tortellà. 



A banda del swing, també s'hi poden veure balladors de hip-hop, breakdance i danses africanes. La cançó és una petita incursió a l'electroswing i és una crida al present: "És el punt de partida per agafar-se la vida amb més optimisme i ganes de viure, amb el que hagi passat o deixat de passar i amb les dificultats que encara tenim en el present", comenten. El videoclip l'ha dirigit Josep Sarquella, i ha treballat el guió conjuntament amb el trombonista del grup Michael Lecuyer. Tal com fan amb la música, hi ha un joc de contrastos: "Hi ha una estètica més happy amb referències a American Beauty, on ens endinsem en els nostres pensaments i ens deixem endur per la imaginació, com quan ens trobem en un estat de felicitat permanent. En aquesta part, portem la localització i l'estètica del videoclip més cap al nostre terreny, a casa nostra, en un paisatge més rural i més 'terrenal'. 

"Tot és poc" és el segon avançament del nou disc dels garrotxins, que sortirà a la venda el 10 de febrer. Aquí podeu escoltar una altra cançó, "Terra". 
Arxivat a: Enderrock, hora de joglar, swing