Pele Macleod se'ns emporta a Escòcia

Estrenem el videoclip de “Taverna escocesa” entre pintes i bons amics

| 03/02/2017 a les 07:00h

Escòcia no ha quedat mai gaire lluny dels horitzons catalans, i menys quan artistes com Pele Macleod dediquen el seu projecte musical al país de les faldilles i del monstre del llac Ness. El granollerí mostra aquesta admiració cap a aquest indret al nou videoclip de la cançó “Taverna escocesa”, que forma part del disc Veritat tossuda (Picap, 2017).


Pele Bernial va trepitjar per primera vegada Escòcia el 2009 ,quan va anar a practicar anglès a Edimburg. Allà va començar a tocar en pubs i a festivals com el Fringe, i va quedar enamorat “de la permissivitat que tenen amb la música i de l’ambient festiu que es viu a tot arreu”. 

El videoclip, elaborat per Zink in films, vol explicar el seu viatge allà, fent-te creure que hi ets. “La pluja ens va acompanyar a les imatges gravades a l’aire lliure, com passa a Escòcia, i al pub Michael Collins no ens van posar cap problema per rodar-hi”. 
 
Precisament serà en aquest bar irlandès de la Sagrada Família on el 26 de febrer Pele Macleod farà el concert oficial de presentació del disc. Si el voleu veure abans, el 12 de febrer també hi serà amb la guitarra i l’alegria que el caracteritzen.
 
Arxivat a: Enderrock, Pele Macleod