Segar, batre i jazz

Sortegem dues entrades dobles per veure Àngela Furquet a la sala Jamboree

| 07/02/2017 a les 07:00h

El proper 14 de febrer la cantant Àngela Furquet presenta el seu disc De sol a son (Temps Record, 2014) a la sala Jamboree de Barcelona: cants de feina de la tradició musical ibèrica reformulats en clau jazzística. A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem dues entrades dobles per assistir-hi. 


Cançons de traginar, de bressol, de batre, de verema, de segar, de llaurar... la música tradicional, que antigament acompanyava la vida quotidiana dels homes en totes les seves ocupacions, proporciona un repertori de gran expressivitat i d'un potencial immens als músics actuals, que la fan anar per camins diversos.

Un d'aquests músics és la cantant de Castelló de la Plana Àngela Furquet. El seu primer disc, De sol a son, va tenir la producció de dos músics de categoria: Carles Dénia i Aleix Tobias. En aquest àlbum la cantant pren diversos cants de feina d'arreu de la península Ibèrica –en castellà, català i gallec– i els recrea incorporant-hi elements jazzístics i també ingredients llatinoamericans. Entre molts altres escenaris, Àngela Furquet va presentar aquest treball a la Fira Mediterrània de Manresa, on va arribar com a finalista del Concurs Sons de la Mediterrània l'any 2015. Acompanyen Furquet en aquest projecte Anna Tobias (baix i percussió), Paula Giberga (cors), Toni Porcar (guitarra flamenca), Acari Bertrán (percussió) i Claudia Steccato (cors).



Vols anar al concert?
Enderrock.cat, Sons de la Mediterrània i Àngela Furquet et conviden al concert que la cantant oferirà el 14 de febrer (en doble passi, a les 20 h i a les 22 h) a la sala Jamboree de Barcelona. Si la vols escoltar en directe, només cal que omplis aquest formulari i entraràs en el sorteig de 2 entrades dobles. Uns dies abans del concert anunciarem els guanyadors a través de les nostres xarxes i hi contactarem per correu electrònic. Sort!
Arxivat a: Enderrock, De sol a son, Jamboree, Àngela Furquet